Politica de confidențialitate

Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

 

Aspecte generale

Centrul Internațional pentru Protecţia şi Promovarea Drepturilor Femeii „La Strada”, în calitate de autor, proprietar și administrator al paginii web www.lastrada.md, respectă caracterul privat si securitatea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane. În acest sens, mereu vom proteja dreptul la intimitate şi la imagine al persoanelor, oferindu-le vizitatorilor paginii web o experiență online sigură, care să nu îi afecteze negativ în vreun mod.

 

Acces la informaţii personale

Orice informație furnizată Centrului Internaţional „La Strada” de utilizatorii paginii web www.lastrada.md va reprezenta consimțământul expres al acestora ca informația să fie folosită de administratorii paginii web, după cum urmează:

- pentru a vă oferi un răspuns la mesajul trimis;

- pentru activități specifice departamentului Resurse Umane, în situaţia în care utilizatorul este interesat să facă parte din echipa Centrului Internațional ”La Strada” și a trimis o solicitare în acest sens prin intermediul site-ului.

 

Suntem categoric contra mesajelor de tip spam.

 

Modificări ale politicii de confidențialitate


O eventuală schimbare a politicii de confidențialitate urmează a fi publicată pe pagina web www.lastrada.md, astfel ca fiecare utilizator să fie informat despre tipurile de informații pe care le deținem despre acesta și modul în care le utilizăm. 

Telefoane de încredere