Echipa de management

Elena Botezatu
Directoare Executivă
Aici lumea are curajul să spună lucrurilor pe nume și răbdarea de a face pași mici, zi de zi, spre o schimbare cu impact pentru societate. Mă bucur nespus să fiu parte a echipei „La Strada”, unde fiecare dintre noi își aduce contribuția valoroasă pentru o cauză comună.
Veronica Maevschi
Directoare Program Copii
Sunt o norocoasă că pot face echipă cu oameni care sunt inspirați de valorile pe care le împărtășim împreună. Dreptul fiecărui copil la siguranță și la un mediu sănătos în care să poată crește liber, puternic și fericit este cea mai frumoasă motivație profesională care poate exista.
Svetlana Olari
Directoare Program Femei
„La Strada” e despre și pentru oameni. Sunt fericită că fac parte din echipa care intervine în ajutor persoanelor care nu mai cred în viitor. Este o echipă care mă inspiră prin receptivitatea și sprijinul oferit oamenilor în momente de criză și disperare.
Tatiana Fomina
Analistă principală, consultantă juridică
Sunt fericită să lucrez într-un grup de persoane care gandesc la fel ca mine, unde sunt înţeleasă din jumătate de cuvânt şi alături de care îmi pot valorifica potenţialul. Aici, fiecare zi e diferită de precedenta.
Daniela Dabija
Manageră, Telefonul pentru Femei și Fete
„La Strada” înseamnă fiecare zi o provocare nouă. Pentru mine a însemnat să învăț profesia la modul practic, să fiu eficientă pentru nevoile beneficiarului - aici și acum.
Victoria Gribineț
Coordonatoare activități educaționale
Activitatea „La Strada” îmi oferă posibilitatea să pot interveni în soarta unor copii pentru a le crea o lume mai bună. O lume în care ei sunt ascultați, înțeleși și ajutați. Îmi place ceea ce fac, sunt împlinită când pot ajuta un copil.
Ludmila Bodiu
Manageră de formare
Fiecare zi este o descoperire și o continuitate a ceea ce urmează să fiu pentru mine și cei din jur. „La Strada” mă determină să investesc în siguranța copiilor și a unui viitor protejat, mă motivează să fiu parte a schimbării, alături de o echipă dedicată.
Elena Căpățînă
Comunicatoare
E ușor să comunici fapte frumoase și utile oamenilor, făcute de profesioniști dedicați meseriei. Echipa „La Strada” scrie istorie din vieți omenești. Cu responsabilitate, empatie, curaj și consecvență schimbă lumea pentru copii și femei. Mă bucur că sunt parte a acestui drum.
Telefoane de încredere