Echipa de management

Elena Botezatu
Directoare Executivă
Aici lumea are curajul să spună lucrurilor pe nume și răbdarea de a face pași mici, zi de zi, spre o schimbare cu impact pentru societate. Mă bucur nespus să fiu parte a echipei La Strada, unde fiecare dintre noi își aduce contribuția valoroasă pentru o cauză comună.
Tatiana Fomina
Analistă principală, consultantă juridică
Sunt fericită să lucrez într-un grup de persoane care gandesc la fel ca mine, unde sunt înţeleasă din jumătate de cuvânt şi alături de care îmi pot valorifica potenţialul. Aici, fiecare zi e diferită de precedenta.
Cristina Deliu
Manageră proiecte educaționale
Îmi place să fiu acolo, unde pot contribui la o schimbare. Activitatea mea în echipa „La Strada” nu e doar o provocare personală, dar și o întărire a speranței că, într-o zi, fiecare copil va fi protejat prin educație de calitate, conform necesităților proprii, în pas cu tendințele Erei Digitale.
Liliana Istrate-Burciu
Manageră Telefonul de Încredere pentru Femei
E important ca în fiecare familie cina să fie „sfântă” nu pentru că mâncăm, ci pentru că mâncăm ÎMPREUNĂ. La Strada m-a învățat că integritatea, responsabilitatea, iubirea, toleranța, corectitudinea și curățenia - fizică și spirituală- sunt cele care definesc armonia în relații.
Ana Trifan
Specialistă comunicare
Drumul La Strada, unul dintre cele mai pline simboluri pe care le-am întâlnit. Simt că plinătatea aceasta vine din devotamentul Oamenilor care clădesc acest drum pentru Oamenii în căutare de cărări. E o plăcere, e ușor și e un mare noroc să pot să spun astăzi povestea lor adevărată.
Telefoane de încredere