Articole

Înapoi
Informativ

Elena Botezatu a devenit Președintă a Centrului Internațional „La Strada”

Dragi colegi, prieteni și parteneri,

Vă invităm să o cunoașteți pe noua Președintă a Centrului Internațional La Strada Moldova, Elena Botezatu.

Elena are o experiență de mai bine de 7 ani în cadrul ,,La Strada”, perioadă în care a deținut mai multe funcții manageriale. În 2017, Elena Botezatu a pus bazele Programului Copii, contribuind la dezvoltarea organizațională în domeniul siguranței copiilor în mediul online, inclusiv prin stabilirea parteneriatelor de încredere cu organizații internaționale precum sunt ECPAT, INHOPE, Consiliul Europei, etc .

Elena este avocată și are o experiență variată în domeniul juridic, analize de politici publice și advocacy. Este autoare și co-autoare a mai multor publicații și ghiduri în domeniul siguranței online a copiilor și protecției minorilor împotriva abuzului și exploatării sexuale în mediul online.

 

Elena Botezatu a absolvit studiile de licență și programul de masterat la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova și a participat la numeroase programe internaționale de formare profesională în domeniile de specialitate. Noua lideră a „La Strada” vorbește fluent limbile română, engleză, franceză și rusă.

 

Telefoane de încredere