Articole

Înapoi
Informativ

Concurs: selectarea organizației – prestator de servicii pentru implementarea activităților în cadrul Proiectului de grant „Protejarea persoanelor strămutate de violența sexuală și exploatare în contextul conflictului armat din Ucraina”

AO Centrul Internaţional „LA STRADA” lansează concurs de selectare a unei organizații pentru furnizarea serviciilor/sesiunilor de MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction – un program de reducere a stresului, bazat pe conștientizare) în cadrul Proiectului de grant „Protejarea persoanelor strămutate de violența sexuală și exploatare în contextul conflictului armat din Ucraina”, finanțat de MERCY CORPS GLOBAL, USA.

Scopul general al Proiectului este să contribuie la siguranța, securitatea și sănătatea mintală a femeilor și copiilor în context umanitar.

Sarcina prezentă constăîn organizarea sesiunilor de MBSR (în ambele formate – online și offline) pentru persoanele refugiate/persoanele strămutate din Ucraina, pentru a susține sănătatea mintală și pentru a preveni ciclurile de traumă de lungă durată.

Cu organizația selectată va fi încheiat un contract de prestări servicii (90 sesiuni de MBSR) care trebuie să fie furnizate pe toata durata Proiectului (până pe 30 septembrie 2023).

Termenul limită pentru depunerea ofertelor tehnico-financiare este de 24 februarie 2023.

Informații adiționale pot fi solicitate prin expedierea unui email la: tfomina@lastrada.md (Tatiana Fomina, jurisconsultă AO centrul Internaţional „La Strada”).

Telefoane de încredere