Echipa de management

Ana Revenco
Preşedintă, Fondatoare
"La Strada" este ca o universitate a vieţii pentru mine. Femei, copii, beneficiari sau colegi - toţi sunt învăţătorii mei. De la ei învăţ libertatea, demnitatea, toleranţa, ca valori esenţiale pentru fiecare om integru.
Daniela Misail-Nichitin
Directoare Program Femei, Fondatoare
Iubesc „La Strada” pentru libertatea de gândire pe care mi-o oferă, dar şi pentru oportunitatea de a face lucruri inedite, unele în premieră pentru Republica Moldova. Organizaţia este un „trend seter” şi a face parte din echipă presupune şi o mare responsabilitate.
Tatiana Fomina
Analistă principală, consultantă juridică
Sunt fericită să lucrez într-un grup de persoane care gandesc la fel ca mine, unde sunt înţeleasă din jumătate de cuvânt şi alături de care îmi pot valorifica potenţialul. Aici, fiecare zi e diferită de precedenta.
Elena Botezatu
Directoare Program Copii
Aici lumea are curajul să spună lucrurilor pe nume și răbdarea de a face pași mici, zi de zi, spre o schimbare cu impact pentru societate. Mă bucur nespus să fiu parte a echipei La Strada, unde fiecare dintre noi își aduce contribuția valoroasă pentru o cauză comună.
Angela Palancean
Manager SigurOnline.md
Activismul nu este o meserie, ci un stil de viață. La Strada mi-a oferit multiple provocări şi cauze în care m-am implicat cu cea mai mare satisfacţie şi entuziasm. Cred că a face bine este în natura oamenilor. Faptele bune se întorc şi, cu siguranţă, vom avea nevoie de ajutor la un moment dat...
Cristina Vașchevici
Manager proiecte educaționale
Îmi place să fiu acolo, unde pot contribui la o schimbare. Activitatea mea în echipa „La Strada” nu e doar o provocare personală, dar și o întărire a speranței că, într-o zi, fiecare copil va fi protejat prin educație de calitate, conform necesităților proprii, în pas cu tendințele Erei Digitale.
Liliana Istrate-Burciu
Manager Telefonul de Încredere pentru Femei
E important ca în fiecare familie cina să fie „sfântă” nu pentru că mâncăm, ci pentru că mâncăm ÎMPREUNĂ. La Strada m-a învățat că integritatea, responsabilitatea, iubirea, toleranța, corectitudinea și curățenia - fizică și spirituală- sunt cele care definesc armonia în relații.
Ana Trifan
Specialistă comunicare
Drumul La Strada, unul dintre cele mai pline simboluri pe care le-am întâlnit. Simt că plinătatea aceasta vine din devotamentul Oamenilor care clădesc acest drum pentru Oamenii în căutare de cărări. E o plăcere, e ușor și e un mare noroc să pot să spun astăzi povestea lor adevărată.
Telefoane de încredere