Articole

Înapoi
Informativ

Se caută un Om de Aur, membru nou-nouț în echipa La Strada!

Prieteni,

Dăm un search pentru un Om de Aur, membru nou-nouț în echipa La Strada.

Cuvinte-cheie: „creativ”, „prieten la cataramă cu scrisul”, „(aproape) dependent de comunicare online”, „cochetează cu SMM-ul”, „ascultător atent și empatic”, ”psiholog din născare”, „vorbitor de română”, „bun cunoscător de rusă și engleză”.

Omul trebuie să fie dispus să se implice activ măcar 20 de ore pe săptămână, pentru început.

Ar fi tare bine să fie și ciudățel - puțin de tot, doar atât cât să viseze cu ochii deschiși, conținuturi trăsnite, pe înțelesul și în interesul adolescenților, și inițiative faine de promovare a portalului siguronline.md.

Dacă citești și-ți dai seama că - evrica! - cunoști omuleanul acesta, spune-i, te rugăm din suflet, că îl/ o primim cu brațele deschise și îi încredințăm statutul onorabil de Stăpânitor al Contentului Adolescentin, dacă și numai dacă:

crede și simte ferm că tinerii de astăzi sunt cei mai tari, cei mai talentați și că pasiunea lor pentru tot ce înseamnă navigare și explorare online trebuie înțeleasă, acceptată și susținută cu grijă.

Zi-i să ne scrie un mesaj bine ambalat la comunicare@lastrada.md, cu titlul Om de Aur pentru echipa La Strada, în care să răspundă la următoarele 2 întrebări:

  • Ce reprezintă Internetul pentru tine și ce riscuri presupune acesta? (cel mult 100 de cuvinte)
  • Cum convingi un adolescent de 14 ani să acceseze www.siguronline.md? (cel mult 100 de cuvinte)

La e-mail se va anexa CV-ul și conceptul unui produs video (cel mult 400 de cuvinte) de promovare a utilizării pozitive a Internetului de către adolescenții de 14-18 ani.

Dosarele sunt așteptate până pe 23 decembrie 2018. Doar oamenii mesajele cărora au aprins scântei în inimile noastre vor fi contactați telefonic și invitați la un ceai și-un interviu călduț.

Telefoane de încredere