Articole

Înapoi
Activitate

Reprezentanții societății civile au discutat cu Prim-ministra Maia Sandu despre prioritățile strategice în domeniul protecției copilului și familiei

Pe 25 iunie, Prim-ministra Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o primă ședință cu reprezentanții societății civile din Republica Moldova, printre care și CI „La Strada”. Reprezentanții „La Strada” au apreciat mult însăși inițiativa unei întâlniri față în față cu organizațiile societății civile și au reiterat deschiderea spre o colaborare fructuoasă cu Guvernul RM.

Urmare a ședinței din 25 iunie, Alianței ONG-urilor Active în Domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei (APSCF) a elaborat și remis prim-ministrei RM o scrisoare semnată de toate cele 66 de organizații-membre, inclusiv La Strada. Prin acest document, APSCF a descris mediul actual de activitate al ONG-urilor, cu toate lacunele și provocările sale, a punctat prioritățile strategice în domeniul protecției copilului și familiei și a venit cu recomandări pentru Guvernul Republicii Moldova în acest sens. Aici poate fi văzut conținutul scrisorii oficiale a APSCF, adresate Doamnei Prim-ministru.

Telefoane de încredere