Articole

Înapoi
Informativ

INVITAȚIE DE PRESĂ

Centrul Internaţional „La Strada” vă invită la Clubul de presă: ”Copii și internetul – între comportamente și siguranță.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate datele Cercetării naționale „Siguranța copiilor pe Internet”, realizată recent de către Centrul de Investigații și Consultanță „SocioPolis”, la cererea Centrului Internațional „La Strada”.

 

CINE? 

 

În calitate de vorbitori vor participa: 

- Diana Cheianu-Andrei, dr. în sociologie, Centru de Investigații și Consultanță „SocioPolis”

- Ana Revenco, președintă a Centrului Internațional „La Strada” 

 

CÂND ȘI UNDE? 

 

Evenimentul va avea loc mâine, 6 februarie, începând cu ora 11.00, la IHub (str. 31 august 1989 nr.78)

Evenimentul are loc în contextul Zilei Europene a Siguranței Online. Datele prezentate se vor referi la comportamentele copiilor în mediul online, la riscurile la care se expun, precum și atitudinile copiilor și părinților față de acestea. Totodată, autorii cercetării și experții în domeniu, prezenți la eveniment, vor lansa recomandări părinților și autorităților statului pentru minimizarea riscurilor la care se expun copiii online.

 

De asemenea, jurnaliștii vor fi anunțați despre agenda activităților planificate de către Centrul Internațional „La Strada” pe parcursul lunii februarie dedicate copiilor, părinților, profesorilor și autorităților.

Telefoane de încredere